Demetria Devonne Lovato- Egy biztos forrás a gyönyörű és tehetséges színész-énekesnőről!
Demetria Devonne Lovato

Kattints a képre a teljes mérethez!

Demetria Devonne Lovato amerikai színész-énekesnő. 1992.augusztus 20-án látta meg a napvilágot Texas államban,Dallasban. Karrierjét a Disney Channel indította be 2007-ben amikor megkapta a Camp rock főszerepét. Ebben a filmben nem csak színészi tehetségét mutathatta meg, énekhangját is, és ezzel szinte az egész világon ismert lett. 2008-ban jelent meg első albuma a Don't forget, majd fél évvel később megjelent a második önálló albuma is Here We Go Again címmel. 2009-ben startolt a Disney Channelen saját sorozata a 'Sonny a With Chance' és még ebben az évben forgatta a Camp Rock 2-tőt is. Többet szeretnél tudni? kattints -->>  Demi Lovato&& Frissek && Érdekességek

 
Chat
 
Kattints a képre a teljes mérethez!
 
 
Partners

Szép, tartalmas lapoknak fenntartott hely!:)

 

 

 
Munkálatok

The X Factor USA

Mi?: Tehetségkutató showműsor

Szerep?: A 'Lányok' mentora

Hol?: Cool TV-n

Mikor?: hétvégenként 11-órától

Státusz?: Felvétel alatt

Glee

Mi?: TV sorozat

Szerep?: Dani

Hol?: ?

Mikor?: ?

Státusz?: Felvétel alatt

Staying Strong

Mi?: Inspirációs könyv 

Megjelenés?: 2013.november 19.

Státusz?: Kész

Hol?: ?

 
Demetria-D-Lovato.gp

Demetria Devonne Lovato- Egy biztos forrás a gyönyörű és tehetséges színész-énekesnőről!

A demetria-d-lovato.gp nem áll kapcsolatban sem  Demi Lovatoval sem bármilyik hozzátartozójával. Ez csak egy rajongói lap. Egyetlen szerkesztő van Dorina. Az oldal 2013.08.06-án nyitotta ki kapuit. Az oldal  tartalma, a friss hírek  saját fordítás/saját gyűjtés.Ha esetleg máshonnan származik a cikk/kép/videó/ azt feltüntetem! Az elit ikonokért köszönet mary-chan-nek. A jelenlegi designért pedig  Rékaa-nak! 

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Demi Lovato
Demi Lovato 1992. augusztus 20-án született Dallasban, Texas államban.  Két lánytestvére van Dallas és Madison. Valamint van egy féltestvére is. Édesanyja Dianna Hart, apja Patrick Lovato.Patrick 1994-ben Új-Mexikóba költözött, miután elvált Dianna-tól  Demi és édesapja 2008 februárjában négy év elteltével újra találkoztak, mikor Demi meglátogatta apját. 
Ellen DeGeneres showjában elmondta hogy amikor hetedikes volt az osztálytársai sokat bántották és emiatt magántanuló lett.  Együtt volt Miley Cyrus bátyjával Trace Cyrus-szal és a Camp rock után a rajongók próbálták összeboronálni Joe Jonassal, a filmbéli partnerével.2010-ben Demi félbehagyta a Camp Rock túrnét és kezelésekre ment ugyanis bulémiával és depresszióval is kűzdött. Nagyon hálás volt rajongóinak a betegsége alatti támogatásukért és ezért két csuklójára varratta a Stay Strong (Maradj erős) feliratot. Majd 2012-ben jelent meg a "Stay Strong" dokumentumfilmje melyben őszintén beszél a betegségéről és a kezelések alatti időszakról. Valamint 2012-ben csatlakozott az X Factor USA-hoz mentor és zsűritagként Simon Cowell , Britney Spears L.A. Reid mellett. 2013-ban jelent meg DEMI című albuma amely első kislemez dala a "Heart Attack"(Szívroham) óriási siker lett. Valamint már elkezdték a The X Factor USA 2013 munkálatait , a tehetségkutató szeptemberben startol az államokban.
 
Színészet:
 
2007-ben kapta meg a Disney Channel által készített film a Camp rock főszerepét mint Mitchie Torres. Olyan színészek mellett szerepelt mint Joe Jonas, Meaghan Jette Martin , Alyson Stoner.A filmnek 2012-ben 2. része is készült, Camp Rock 2- The final Jam címmel. 2009-ben szintén egy Disney produkcióban kapott főszerepet, ezúttal egy sorozatban ami a Sonny a With Chance címet viselte. Egészen 2011-ig játszotta Sonny Munroe szerepét. Lelki állapota miatt azonban kiszállt és abbahagyta a forgatást. A sorozatban olyan szinészek neve tűnt fel mint Tiffany Thornton, Sterling Knight,Doug Brochu , Allisyn Ashley Arm.
 
Zene:
 
Már 2007-ben megmutathatta énekhangját a Camp rock-ban. 2008-ban a Camp rock Soundtracktja jelent meg, amin duettezett Joe Jonassal is, majd szintén 2008-ban megjelent a Don't Forget című albuma is.2009-ben adta ki következő albumát a Here We Go Again-t. 2010-ben a Camp Rock 2 Soundtrackja következett.  2011-ben jött az Unbroken és végül most 2013-ban érkezik legújabb albuma a DEMI.  Ennek a kislemez dala a Heart Attack megdöntötte a VEVO százmilliós rekordját.
 
 
saját írás! (demetria-d-lovato.gp)
 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!